FASTSÄTT.SYSTEM STRÅL-
FASTSÄTT.SYSTEM STRÅL-
Motoism

Fästsystem strålkastarkontroll

One & Two

Artikelnummer 10041374
|

Inga bedömningar än.

RFP 1 758,78 kr 2
från 1 407,61 kr 1
Beskrivning

Fästsystem strålkastarkontroll One & Two

Om MOTOISMS strålkastare *Controlpit ONE* och *Controlpit TWO* överraskar och är annorlunda designade, så är de universella gaffelmonteringssystem som MONTOISM utvecklat desto renare. De finns i olika storlekar för ett antal gaffelhåldiametrar. Med dem kan båda strålkastarna monteras på nästan alla gafflar i några handgrepp. Du behöver inte demontera den övre gaffelbryggan på din motorcykel för att montera MOTOISMS monteringssystem. De använda klämmorna är tvådelade och kan sättas enkelt runt gaffeln och sen skruvas fast.
Genom långhålen på universal MOTOISM monteringssystemet går det att montera strålkastarna på nästan alla avstånd till gaffelstativet.

  • av ett extremt lätt högprestandamaterial
  • Made in Germany


Leveransomfattning:
  • 4 x strålkastarfäste universal pulverbelagd
  • 4 x gaffelklämmor anodiserade tvådelade
  • 4 x M6-skruvar

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar