HEPP FÖRBANDSVÄSKA
HEPP FÖRBANDSVÄSKA
HEPP FÖRBANDSVÄSKA
HEPP FÖRBANDSVÄSKA
Hepp

HEPP FÖRBANDSVÄSKA

MOTORCYKEL, STAND. V5100

Artikelnummer 10050659
|

1 Bedömning

152,42 kr 1
Beskrivning

HEPP FÖRBANDSVÄSKA MOTORCYKEL, STAND. V5100

Att ha med sig en förbandslåda för motorcyklar är vettigt och i Österrike är det obligatoriskt för alla motorcyklister. För dig själv är det lika viktigt om du hamnar i en situation där du vill ge FÖRSTA HJÄLPEN till en trafikant som är inblandad i en olycka. Innehållet i en sådan väska anges i den österrikiska standarden V5100, som specificerar alla hjälpmedel och bandage som du måste ha med dig på motorcykeln i Österrike (och andra länder, informera dig innan du påbörjar din resa!).

  • Innehåll: i överensstämmelse med den gällande standarden V5100
  • Hölje av högkvalitativt nylonmaterial med vattenavvisande PVC-beläggning
  • Dragkedja
  • Mått (B x H x D): ca 195 x 135 x 40 mm
  • Vikt: ca 0,3 kg

Bra att veta:
Innehållet enligt standarden är förpackat i en minigrippåse som skyddar mot damm, och dessutom skyddas hela väskan mot fukt med hjälp av en extra påse. Eftersom alla trafikanter i Tyskland, Österrike och andra europeiska länder är skyldiga att ge FÖRSTA HJÄLPEN, bör förbandsmaterialen alltid hållas uppdaterade.

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar