LOUIS PLAST-
LOUIS PLAST-
Louis Care

LOUIS PLAST-

DJUPRENGOERING MATT 250ML

Artikelnummer 10071051
|

2 Bedömningar

117,22 kr 1
Grundpris: 1 l = 468,86 kr1
Beskrivning

LOUIS PLAST- DJUPRENGOERING MATT 250ML

Där står din motorcykel! Lacken är fint polerad till högglans, kromdelarna gnistrar – härligt! Om det bara inte vore för de blekta plast-, gummi- och vinyldelarna ...
Om man vill bättra på dem kostar det en förmögenhet! Vilken tur då att Louis Care djuprengöringsmedel för plast matt finns.
Det gör allt för intensiv färguppfräschning, rengör och har en dammavvisande effekt!
Louis Care djuprengöringsmedel för plast matt ger ett förstklassigt, matt utseende. Medlet har en mycket god långtidseffekt jämfört med många andra produkter och är extra tåligt vid regn och intensiv skumtvätt. De verksamma ämnena tränger in djupt i plasten, bättrar på materialet inifrån och förebygger att det bleknar eller blir sprött. Även lämpligt för matterad plast. Louis Care djuprengöringsmedel för plast erbjuder dessutom UV-skydd, är fritt från lösningsmedel, har antistatisk effekt och rengör lätt nedsmutsade ytor. Avlägsnar till och med polityr- och vaxrester.

Innehåll: 250 ml

Användning:
Skaka flaskan väl före användning. Applicera därefter produkten på en svamp och applicera jämnt på den rena, torra ytan. Låt verka ca 5 minuter och torka efter med en mjuk, ren trasa. Skölj ur svampen vid behov och efter användning. Använd inte på glas, lackdelar, styrarmatur, däcklöpytor eller på fotpinnar.

Obs:
Använd aldrig i direkt solljus eller på uppvärmda ytor. För en optimal långtidseffekt, upprepa processen efter ca 30 minuter. Förvaras skyddat mot frost.

Dokument
Bedömningar (2)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar