LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST
Louis

LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST

UTAN SITTPANNA TYP 04

Artikelnummer 60910004
|

Inga bedömningar än.

RFP 1 642,51 kr 2
1 173,19 kr 1
Beskrivning

LOUIS SADELPU.GLASF.PLAST UTAN SITTPANNA TYP 04

Louis Cafe Racer sadlar typ 04:

Inte bara för klassik- och oldie-älskare, även hippa customizers, bakgårds-motorcykelbyggare och t.o.m. gamla fighter-fans har upptäckt den: det slimmade, oldschool, elegant-dynamiska Cafe Racer-utseendet! Stilbildande för en Cafe Racer är, utöver den låga fronten, alltid de avrundade Solo-tävlingssadlarna från 1960-talet.
Om du bygger en oldie stilrent som Racer eller ge din new-school en Vintage-Touch, som är så populär för tillfället, så erbjuder vi en hel palett av Solo-sadlar i olika former. Alla sadlar är handlaminerade av glasfiberplast, slätt gelade och mycket måttriktiga. Stoppningsplattorna går att beställa en och en och kan t.ex. fästas på sadeln med kardborrband. Hardcore-rider tejpar en mossgummidyna direkt på sätet. Under alla omständigheter måste fästet på ramen lösas individuellt. Välj den passande Cafe Racer-sadeln till det bakre partiet på ramen och tankformen på din motorcykel – exakta måttangivelser till de olika varianterna hittar du vid produktbilderna! Den bakre delen levereras alltid naken utan monteringsmaterial eller stoppning.

Tysk TÜV-registrering:
Cafe Racer-sadlar levereras utan komponentgodkännande för enskild besiktning i fordonsdokumenten. Avtala alltid detaljerna för en sådan besiktning med din besiktningsmyndighet innan du bygger om. Då fordonets bakre ram behöver kortas eller ändras ska du alltid stämma av det med besiktningspersonen. Registreringen görs normalt med en ändring av antalet säten till 1 på motorcykeln i fordonsdokumenten.

Sadelstoppning:
Om du vill stoppa sadeln med vanlig, läder- eller konstgjord läder-stoppning kan du vid behov använda stoppningsplattan som grund (se ”passande artikel”), så att du alltid kan fästa den bakre delen med skruvar på fordonsramen. Om du vill stoppa sadeln själv kan du t.ex. använda bindskummet Best.nr 10008653 i vårt sortiment och överdragsmaterialet 10008632 /10008650.

Lackering:
Sadeln levereras gelad men olackerad och kan lackeras med alla vanliga fordonslacker som finns i handeln.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar