MAGURA KOPPLINGSARMATUR
MAGURA KOPPLINGSARMATUR
Magura

MAGURA KOPPLINGSARMATUR

HC1

Artikelnummer 10019395
|

1 Bedömning

från 3 390,84 kr 1
Beskrivning

MAGURA KOPPLINGSARMATUR HC1

MAGURA RADIAL HC1. En kompakt hydraulikarmatur för koppling som ger mycket för pengarna.

När de egna anspråken på kördynamik, säkerhet och komfort är högre och man vill göra en bra motorcykel ännu bättre, då är tiden mogen för nya HC1. Med den här kompakta radialarmaturen är valet att optimera den egna motorcykeln enkelt.

Känslan av att kunna koppla betydligt mer exakt och samtidigt känna den tydliga tryckpunkten gör varje motorcykelfantast lycklig. Faktum är att den som en gång har upplevt en MAGURA radialhuvudcylinder väldigt ogärna avstår från den här upplevelsen.

Tack vare pumpens lutning, övertygar HC1 med perfekta monteringsförhållanden. Precis som alla märkesprodukter från MAGURA har den här radialarmaturen den senaste tekniken, perfekt ergonomi och högkvalitativ tillverkning in i minsta detalj.

HC1 levereras med en expansionsbehållare.

OBSERVERA:
Kontrollera före beställning att ditt kopplingssystem kan användas med bromsvätska eller mineralolja. Motsvarande information finns på expansionsbehållaren på originalarmaturen. Tänk på att skador kan uppstå på kopplingssystemet vid användning av felaktig huvudcylinder (resp. vätska) eftersom detta endast är lämpligt för olja eller DOT-vätska.

Överblick:

  • För superbikes, supermotos och allmän motorsport
  • Optimal handtagskinematik
  • Avstånd mellan handtag och styre individuellt inställbart
  • Extremt högkvalitativ tillverkning
  • Handtag och cylinder är smidda delar
  • Direkt tryckpunkt
  • Känslig koppling
  • Platsbesparande konstruktion
  • Mycket för pengarna

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar