MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.
Motogadget

MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT.

UNI DISC/CONE

Artikelnummer 10040618
|

1 Bedömning

1 150,11 kr 1
Beskrivning

MOTOGADGET MO.VIEW ADAPT. UNI DISC/CONE

På din motorcykel kan du självklart även montera Motogadget *mo.view* spegel för montering på styränden ihop med *mo.blaze* blinkers för montering på styränden utan att du behöver förskjuta handtag eller armaturer på styret. För det behöver du bara den här satsen av två *bar adapter uni disc/cone* från Motogadget och saken är klar.



• CNC-tillverkad av Billet-aluminium
• Svartanodiserad
• för 22 mm-styrändar

• Totallängd ca 105 mm
• Vikt (1 st) 55 g

• Leveransomfattning:
2 x *bar adapter uni disc/cone*
Bruksanvisning


Och så funkar det:
En *bar adapter uni disc/cone* på varsin sida ger en klämyta för spegeln för montering på styränden utanför styrröret och möjliggör samtidigt monteringen av blinkers för montering på styränden. Klämningen i styränden sker genom att dra åt en M6-skruv inne i adaptern. Då utvidgas klämstyckena och monteringen går att utföra. Sen dras spegelklämningen åt på adaptern och samtidigt kläms blinkers för monteringen på styränden.

Komponenter för Motogadget *bar adapter uni disc/cone* levereras med två klämstycken för styrets vänster- och högersidor.

Monteringen utförs direkt i styränden (22 mm, 7/8 och 1 tum) med en fri innerdiameter på 12 till 21 mm (utan invändig gänga) och en längd på 90 mm.





Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar