SET: FOERBANDSVAESKA PLUS
SET: FOERBANDSVAESKA PLUS
Moto112+

SET: FOERBANDSVAESKA PLUS

GRATIS VARSELVAEST

Artikelnummer 10059566
|

1 Bedömning

RFP 152,30 kr 2
117,22 kr 1
Beskrivning

SET: FOERBANDSVAESKA PLUS GRATIS VARSELVAEST

SÄKERHETSSETET:

Förbandsväska till motorcyklar och gratis varningsväst:

Här kommer den detaljerade produktbeskrivningen:

  • Förbandsväska till motorcyklar:

Den perfekta hjälpen – var och när som helst! Första-hjälpen-väska speciellt sammanställd för tvåhjulingar. Oavsett om du är ute på korta turer, långresor eller den dagliga resan till jobbet, innehåller väskan en uppsättning alla medicinska produkter du behöver för första hjälpen i en nödsituation. I den bifogade första hjälpen-broschyren får du snabb information om akuta livräddande åtgärder vid en olycka. Den iögonfallande, robusta nylonpåsen är utrustad med en tresidig dragkedja för snabb åtkomst. Tack vare de kompakta måtten (BxHxD=15x12x4cm) kan den snabbt och enkelt stuvas under sadeln eller i facket bak. Innehållet är dessutom dammtätt, vattentätt och hygieniskt förpackat. Kontrollera utgångsdatumet för de enskilda produkterna då och då. Rekommenderad förvaringstemperatur: -25 till +80 °C. Made in Germany!
Förresten: Det är lagstadgat att medföra förbandsväska i många länder (t.ex. Österrike, Italien, Portugal! Innehåll enligt DIN 13167.

Innehåll:

  • 1 x räddningsfilt, guld/silver, 210 cm x 160 cm
  • 2 x par engångshandskar (stora), DIN EN 455
  • 14 plåster i olika storlekar, DIN 13019
  • 2 x hudrengöringsdukar
  • 1 x rulle kirurgtejp, DIN 13019 (5 m x 2,5 cm)
  • 2 x kompresser, sterilt förpackade, DIN 13 151 – (8x10cm/10x12cm
  • 1 x förbandsduk, sterilt förpackad, DIN 13 152 – 600 mm x 800 mm
  • 1 x förbandssax, DIN 58 279 – A 145
  • 1 x första hjälpen-broschyr (6-språkig), anvisning ”Första hjälpen vid olycksfall”

PLUS KOSTNADSFRITT:

  • varselväst (neongul) till ett värde av EUR 2,99:

Ultralätt & luftgenomsläpplig! Samtliga kanter med förstärkningsband, 2 x 5 cm breda reflexränder runtom! Mer säkerhet och synlighet för motorcykel- och bilförare, joggare och skolbarn! Optimal synlighet! Knäppning: kardborrband. Storlek: universell, färg: neongul med reflexränder. Motsvarar den europeiska standarden EN ISO 20471 (varselkläder) och EN 340 (skyddskläder, allm. krav). Material: 100 % polyester (går att tvätta i maskin på 60 °C).

Upplysning: Från 1 juli 2014 är det i Tyskland plikt att medföra varselväst: i varje fordon måste oavsett antal åkande en varselväst finnas tillgänglig. Västar i rött, gult eller orange måste motsvara DIN EN 471 resp. EN ISO 20471.

Setet är bara tillgängligt under en kortare tid, så passa på att köpa ett nu!

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar