SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
SCOTTOILER V-SYSTEM
Scottoiler

SCOTTOILER V-SYSTEM

KEDJA-SMÖRJENHET+ OLJA

Artikelnummer 10004390
|

30 Bedömningar

RFP 1 641,45 kr 2
1 418,99 kr 1
Beskrivning

SCOTTOILER V-SYSTEM KEDJA-SMÖRJENHET+ OLJA

Med vakuumstyrda *vSystem*, enheten för kedjesmörjning, har Scottoiler gjort stor succé. Systemet smörjer drivkedjan automatiskt och därmed även kedjehjulen och dreven. Monteringen är mycket enkel och designen är perfekt.

Detta kit består av en behållare (50 ml) med ventil (RMV) och en injektor, som matar ut oljan på kedjan och kedjehjulet, och en 250 ml flaska Scottoil, tillräckligt för en körsträcka på upp till 12 500 km.

Det är ett automatiskt kedjesmörjningssystem som gör att kedjans livslängd blir upp till 7 gånger längre. Kedjan är praktiskt taget underhållsfri och behovet av underhållsarbete minskar avsevärt. Detta universal-kit är lätt att installera och kan i princip monteras på vilken modell som helst.

  • Hur fungerar denna Scottoiler?

När motorn är igång skapas ett undertryck. Detta lyfter ett membran, som i sin tur öppnar en ventil i behållaren. När ventilen är öppen gör gravitationen att oljan strömmar genom transportslangen till kedjan via det bakre drevet. Oljemängden regleras genom ventilens inställning.

Enastående innovationer och förbättringar jämfört med den tidigare produkten

  • nålventilen och ventilsätet tillverkas nu med ännu större precision, vilket garanterar ännu bättre dosering
  • nålventilens profil har förändrats vilket har lett till en jämn och enhetlig förändring av doseringen
  • transportslangen har förändrats, vilket har underlättat avluftningen avsevärt
  • RMV har designats i en modern rökgrå färg
  • transportslangens och ventilationsslangens skyddshylsor är nu svarta och syns därför mindre
  • inklusive en detaljerad handledning med illustrationer för monteringen

Dessutom innehåller denna förpackning även olika komponenter som gör att satsen kan monteras på olika sätt. Endast ett fåtal modeller behöver specialdelar för monteringen.

OBS: Tyvärr är denna Scottoiler inte lämplig för Honda NC 700-modellerna, BMW F800 R och S1000R/XR/RR fram till 2017, eftersom det inte finns någon möjlighet att ansluta undertrycket till dessa motorcyklar. Scottoiler eSystem och xSystem är lämpliga för alla dessa modeller.

Modellspecifika monteringsanvisningar (motorcyklar och fyrhjulingar/ATV) finns under ”Mer produktinformation” (länkar till produkten).

Dokument
Bedömningar (30)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar