SCOTTOILER VENTILATIONS-
SCOTTOILER VENTILATIONS-
Scottoiler

SCOTTOILER VENTILATIONS-

FÖRLÄNGNING

Artikelnummer 10014688
|

1 Bedömning

117,22 kr 1
Beskrivning

SCOTTOILER VENTILATIONS- FÖRLÄNGNING

Om du har köpt det senaste Scottoiler-systemet (modell 2019 med multidispenserplatta) och oljedimma kommer ut ur avluftningslocket, kan du åtgärda det med detta extra tillbehör.

Avluftningen av dessa system regleras nu av ett lock, vilket möjliggör en enklare och mer kompakt infästning. Detta lock är avsett att hantera ventilationen av behållaren och kan därför inte vara helt tätt.

Vid montering, se alltid till att påfyllningsgummit befinner sig på den högsta punkten av behållaren. Om du har installerat behållaren med för stor lutning kan olja läcka ut genom avluftningslocket när du bromsar och/eller accelererar.

För att undvika detta finns denna ventilationsförlängning. Dra av avluftningslocket från påfyllningsgummit och anslut i stället den nya förlängningen. Du bör helst lägga upp den i en slinga så att olja som stänker in i förlängningen åter kan rinna tillbaka in i behållaren.

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar