SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
Scottoiler

SCOTTOILER XSYSTEM 2.0

+250 ML KEDJEOLJA

Artikelnummer 10043109
|

17 Bedömningar

RFP 3 050,47 kr 2
2 222,94 kr 1
Beskrivning

SCOTTOILER XSYSTEM 2.0 +250 ML KEDJEOLJA

Scottoiler xSystem 2.0 – bästsäljarens uppdatering!
elektronisk kedjeoljare, inställning direkt på behållaren.

Revolutionär design:
Scottoiler xSystem 2.0 kännetecknas av mycket enkel installation och användarvänlig manövrering. Den revolutionerande designen gör xSystem 2.0 extremt kompakt och tillhandahåller samtidigt optimal kedjesmörjning.
Det nya xSystem 2.0 är perfekt för den moderna motorcyklisten som letar efter en diskret lösning för kedjesmörjningen.

Som marknadsledare kan Scottoiler se tillbaka på över 30 års erfarenhet. Våra produkter är ledande inom området automatisk kedjesmörjning. En motorcykelkedja behöver tillförlitlig smörjning för att kunna maximera prestanda och livslängd, och för att minimera risken för kedjebortfall. Med ett Scottoiler-system tas kedjeunderhållet över automatiskt. Du sparar tid, pengar och nerver.

”Scottoiler xSystemet har potentialen att fundamentalt förändra motorcykelvärlden. Feedbacken på de första testenheterna har genomgående varit positiv.”

Produktspecifikationer:
Mått 150 mm långt x 46 mm brett x 45 mm djupt
Smörjmedel Scottoil Standard blått eller alternativt Scottoil High Temperature rött
Volym 60 ml
Räckvidd upp till 2 900 km
Batterianslutning direkt anslutning till batteriet
Användningsområde -10 °C till +50 °C
Aktivering treaxlig accelerometer

Produktinnehåll:
Kedjesmörjningssystemet xSystem 2.0 inkluderar xSystem 2.0-enheten (RMeV), den nya dispenserenheten för ännu enklare montering, en 250 ml flaska Scottoil, tillräckligt för att fylla behållaren fyra gånger, en transportslang, monteringsmaterial samt bruks- och monteringsanvisningar. xSystem 2.0-enheten kan monteras på olika ställen på motorcykeln, till exempel på ramen eller under sadeln, beroende på motorcykelmodell och personliga preferenser.

Enkel manövrering:
Tack vare den digitala treaxliga accelerometern vet xSystem 2.0 exakt när motorcykeln rör sig och när den står stilla. Detta möjliggör automatisk start-stopp-kontroll och smörjning endast under pågående körning. Efter en körning kopplar xSystemet automatiskt om till viloläge för att skydda batteriet. Så fort motorcykeln startas igen vaknar xSystemet och är redo att åter ta över kedjeunderhållet. xSystemet erbjuder 15 flödeshastigheter för alla väderförhållanden och möjlig miljöpåverkan; flödeshastigheten kan enkelt ställas in på enheten.

Enkel montering:
xSystem 2.0 inkluderar vår nyutvecklade dispenserenhet som standard i produktomfånget. Med vårt xSystem 2.0 ger vi användaren full kontroll över var och hur dispenserenheten monteras. Den nya dispenserenheten använder högkvalitativt 3M-lim för att enheten ska kunna fästas på alla ytor och garanterar därmed enkel och effektiv montering. Den nya och specialutvecklade designen gör dispenserenheten kompatibel med alla typer av svängarmar, vänster- eller högerkedjor och även enkelsidiga svängarmar och möjliggör en tillförlitlig och diskret installation för alla motorcykelmodeller.

Handledning:
http://www.marketingengineer.de/

Innehåller långgrenat kalciumalkarylsulfonat. Kan framkalla allergiska reaktioner. WEEE.1321212 Garmin

Dokument
Bedömningar (17)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar