SHIN YO  BEKLÄDNADSSP.
SHIN YO  BEKLÄDNADSSP.
SHIN YO  BEKLÄDNADSSP.
SHIN YO  BEKLÄDNADSSP.
Shin Yo

SHIN YO BEKLÄDNADSSP.

STRAIGHT, SV. ,E-GODK.

Artikelnummer 10043090
|

Inga bedömningar än.

RFP 351,41 kr 2
348,59 kr 1
Beskrivning

SHIN YO BEKLÄDNADSSP. STRAIGHT, SV. ,E-GODK.

Ge din motorcykel med kåpa en ny look. Det går snabbt och enkelt med SHIN-YO kåpspegel *Straight* för höger och vänster sida. Allt du behöver göra är att ersätta dem med dina befintliga speglar. Speglarna för höger och vänster är E-godkända, så du kan börja köra igen direkt efter konverteringen.

SHIN-YO *Straight*-speglarna har ett lätt backspegelhus i plast och en spegelarm i aluminium. En korrosionsbeständig kulklämma i rostfritt stål gör att du kan justera spegeln exakt. För att montera spegeln på din motorcykels kåpa behöver du dock en adaptersats som du beställer separat. Dessa adaptrar finns i olika längder och varianter.
*Straight*-speglar kan användas till vänster och höger och har en E-märkning, vilket innebär att speglarna kan användas lagligt i vägtrafik.

Mått i mm (se måttskiss):

  • A: 85 mm
  • B: 120 mm
  • C: 185 mm
  • D: 160 mm
  • Styrlängd: 144 mm, skarv 33 mm
  • Blindhål: M6 x 1,25 mm

Material: plast/aluminium

Tester: E-godkänd

Leveransomfattning: 1 st, beställ adaptersatsen för kåpan separat.
Du hittar de matchande adaptrarna under matchande artiklar.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar