SPORTSADEL GUILIARI
SPORTSADEL GUILIARI
SPORTSADEL GUILIARI
SPORTSADEL GUILIARI
SPORTSADEL GUILIARI
SPORTSADEL GUILIARI
Siebenrock

Sportsadel typ Guiliari för BMW

/5 /6 /7 modeller

Artikelnummer 10091030
|

2 Bedömningar

Hitta din motorcykel:
3 156,06 kr 1
Beskrivning

Sportsadel typ Guiliari för BMW /5 /6 /7 modeller

Guiliari sportsadeln på din 2-ventils BMW är en av de finaste platserna på jorden. Det enda problemet: slitaget. Ofta går det knappt att restaurera Giuliaris längre. Och sen? Sportsadeln med den markerade sadelpuckeln är dessutom en visuell fullträff på många ombyggnader. Original-Giuliaris är ofta svåra att få tag på idag, d.v.s. obetalbara. Vad gör du då? Lösningen: Siebenrock har sportsadlar för BMW /5 /6 /7-modellerna som är bra och prisvärda. Äkta sadelpucklar med det klassiska utseendet.

Det här är originaltrogna reproduktioner av Bayrarnas legendariska Guiliari-sadel. Perfekt för Caferacer custom-projekt.
Alla sadlar levereras kompletta, färdiga för monteringen. Karet är av metall.
Siebenrock har hittat en europeisk tillverkare och granskat deras produkter noggrant. Resultatet: Siebenrock erbjuder sadlar som prisvärda ”plug & play”-lösningar och är ett alternativ till de egentillverkade, högkvalitativa Siebenrock-sadlarna. Det gör att vi är trygga med att en sådan sadel kommer vara till god nytta i många år.

  • prisvärdare, snabbare och enklare utbyte för sadlar som inte går att reparera längre, eller där det skulle krävas mycket arbete.
  • även som alternativ till att be en sadelmakare att stoppa upp och klä om sadeln

Beakta:
”Buckeln” är tillverkad av sittskumplast. På grund av konstruktionen och designen på sadeln är det normalt att ”buckeln” uppvisar mindre yt- och formojämnheter.

Dokument
Bedömningar (2)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar