WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
Wilbers

Wilbers Adjustline 641 Serie

Stötdämpare med typgodkännande

Artikelnummer 60928000
|

Inga bedömningar än.

Hitta din motorcykel:
från 11 134,62 kr 1
Beskrivning

Wilbers Adjustline 641 Serie Stötdämpare med typgodkännande

Följande måste observeras:
Eftersom WILBERS Adjustline 641 fjäderben tillverkas enligt dina individuella önskemål är de inte lika enkla att beställa som sådana produkter som har ett vanligt beställningsnummer. Därför visas notisen ”Leverans inte möjlig” i nätbutiken. Beställningsnumret syftar endast till att identifiera artikeln för respektive chassimodell.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

För att beställa Wilbers fjäderben ladda vänligen ned frågeformuläret som finns i tillgängligt under ”Dokument” och fyll i samtliga uppgifter. Utgå från fordonets huvudsakliga användning (dvs. främst för ensambruk/med passagerare/med extra last – stötdämparnas fjäderförspänning kan naturligtvis anpassas till fordonets extra last).

Vänligen sänd därefter det fullständigt ifyllda informationsbladet via e-post till Technikcenter@louis.de. Vi färdigställer beställningen åt dig och återkommer till dig om vi har ytterligare frågor.
Du kan naturligtvis även kontakta oss per telefon på 0049 40/734 193-751. Vi kommer då att gå igenom alla frågor som rör ditt individuella fjäderben.
-------------------------------------------------------------------------
Välkommen till WILBERS värld. Upptäck de möjligheter och de chassiförbättringar som erbjuds genom att använda Wilbers fjäderben. WILBERS *Adjustline 641* stötdämpare har en rekyldämpning som kan justeras i 22 steg. Du reglerar Low-Speed och Hi-Speed genom den arbetshasighet som används vid kolvstångens utfjädring samt chassifjäderns expansionstryck.

Varför ska du skaffa nya fjäderben till din motorcykel?
En sak är klar: Motorcykeltillverkarna ger i allmänhet sina motorcyklar en relativt bra fjädring. Dessa är ”normalt” inriktade och inställda på ett genomsnittligt värde som är lämpligt för daglig användning, vilket säkert är bra för de flesta bikers. Fast fjäderben ”åldras” och förlorar sin fjädringseffekt. Wilbers ”Made in Germany”-produkter, som t.ex, deras stötdämpare av hög kvalitet, bevisar på ett imponerande sätt vad och hur mycket du kan få ut av ditt fordon när det gäller körkomfort, körglädje och säkerhet – och har gjort det framgångsrikt under flera år.
Det som är unikt med Wilbers fjädringar är att de tillverkas enligt personliga specifikationer. Förarens och passagerarens vikt samt bagage, körstil och användningsområde ger särskilda värden som beaktas under tillverkningsprocessen.

Fjäderbenet *Adjustline 641* erbjuder:

  • en kompressionsinställning,

som sitter på expansionshållaren.
1. trycksteg/Low speed med justeringsvred, korsskruv
2. Trycksteg/High speed med justeringsvred, korsskruv

  • steglös fjäderspänning med haknyckel
  • radialkolvar och progressiva shimspaket för optimal dämpning
  • självinriktade lager av hög kvalitet från INA/Elges för lång livslängd och hållbarhet
  • TÜV-godkännande

Du hittar ytterligare teknisk information under punkten ”Dokument”.

Viktigt:
Adjustline fjäderben är utformade för användning på originalfordonsfjädring, inte för fordon med mekanisk sänkning eller höjning.

Vi vill påpeka att WILBERS Adjustline fjäderben är varor som specialtillverkas enligt kundens specifikationer och de är därför uteslutna från returrätten.
För ytterligare information, se Allmänna villkor punkt 9.2 – Undantag från ångerrätten.


Av intresse för kunder i Schweiz

Den schweiziska vägtrafiklagen definierar (delvis) en annan väglagstiftning än den som är vanlig i EU. Kontrollera om en fordonsdel eller påbyggnadsdel är godkänns av schweiziska motorcykelinspektionen före köpet eller beställningen.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar