SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
SCOTTOILER XSYSTEM 2.0
Scottoiler

SCOTTOILER XSYSTEM 2.0

INKL.250ML EKO-KEDJEOLJA

Artikelnummer 10055346
|

Inga bedömningar än.

RFP 3 050,47 kr 2
2 222,94 kr 1
Beskrivning

SCOTTOILER XSYSTEM 2.0 INKL.250ML EKO-KEDJEOLJA

Scottoiler *xSystem 2.0* för naturen! Här är den elektroniska kedjeoljaren med justering direkt på behållaren i ett set med 250 ml ekologisk kedjeolja. Hållbar, biologiskt nedbrytbar, miljövänlig. Scottoiler *xSystem 2.0* kännetecknas av extremt enkel installation och användarvänlig drift. Den revolutionerande designen gör den extremt kompakt och ger samtidigt optimal kedjesmörjning. *xSystem 2.0* är perfekt för alla som gillar att köra motorcykel och letar efter en diskret och miljömedveten lösning för kedjesmörjning. Enheten kan monteras på olika ställen på motorcykeln, t.ex. på ramen eller under sätet, beroende på motorcykelmodell och personliga preferenser.

  • Aktivering med triaxial accelerometer, rörelsesensor
  • Flödeshastighet justerbar i 15 steg
  • Användningsområde: -10 °C till +50 °C
  • Smörjmedel: Scottoil organisk kedjeolja, biologiskt nedbrytbar
  • Batterianslutning: direkt anslutning
  • Mått: 150 mm lång x 46 mm bred x 45 mm djup
  • Volym: 60 ml
  • Räckvidd: upp till 2 900 KM

Leveransomfattning:
1 x Scottoiler *xSystem 2.0* kedjesmörjningssystem
1 x bio-kedjeolja, 250 ml
1 x leveransslang
Monteringsmaterial, bruks- och installationsanvisning

Enkel användning:
Tack vare den digitala triaxiella accelerometern vet Scottoiler *xSystem 2.0* exakt när motorcykeln rör sig och när den inte gör det. Detta möjliggör automatisk start-stopp-styrning och smörjning endast under körning. Efter körningen växlar kedjeoljaren automatiskt till viloläge för att skydda batteriet. Så snart motorcykeln startas om vaknar *xSystem 2.0* och är redo att ta över kedjeunderhållet igen. Du kan ställa in 15 flödeshastigheter för alla väderförhållanden och miljöpåverkan direkt på enheten.

Enkel installation:
Med Scottoiler *xSystem 2.0* har du full kontroll över var och hur dispenserenheten installeras. 3M-lim av hög kvalitet används för att fästa enheten på nästan vilken yta som helst, vilket garanterar enkel och effektiv installation. Den specialutvecklade designen gör dispenserenheten kompatibel med alla typer av svingarmar, vänster- eller högerkedjor och även enkelsidiga svingarmar och möjliggör tillförlitlig och diskret installation för alla motorcykelmodeller.

Dokument
Bedömningar
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

mellan

Klocka
och

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar