ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
ÄNDRA COREO
Wechsel Tents

ÄNDRA COREO

Artikelnummer 10050865
|

1 Bedömning

RFP 1 132,62 kr 2
965,05 kr 1
Beskrivning

ÄNDRA COREO

Den bekväma och säkra luftmadrassen för camping och vandring

Det dubbla luftkammarsystemet i luftmadrassen COREO ger Xtra-komfort och Xtra-skydd. I händelse av läckage behålls en luftkammare som säkerhetsreserv. Luftmadrassen COREO består av en punktsvetsad konstruktion av sammanlänkade kammare. Luftfördelningen anpassar sig efter kroppens form och ger en balanserad liggställning.

Madrassens fasthet kan ställas in individuellt, t.ex. hårdare på undersidan och mjukare på ovansidan. De många små luftkuddarna kompenserar även för större ojämnheter i golvet och ger tack vare en matthöjd på 7,5 cm och en mattbredd på 62 cm en hög sovkomfort. Den ger personer som sover på rygg tillräckligt med utrymme för att vila armarna bekvämt på sidorna.

Över- och undermaterialet är tillverkat av robust 40D Rip Stop-nylon med TPU-beläggning. Luftmadrassen är utrustad med tre kombinationsventiler, som inkluderar en inlopps- och en utloppsventil. En ventil är placerad på ovansidan och en på undersidan av mattan. Kudden har en separat kombinationsventil. Sist men inte minst fungerar packpåsen även som pumpsäck. Denna smarta funktion gör luftmadrassen COREO oslagbart enkel att använda.

  • Storlek (LxBxH): 195 x 62 x 7,5 cm
  • Vikt: 0,960 kg
  • Förpackningsstorlek: 27 x 10 cm

Dokument
Bedömning (1)
Alla varianter
Har du frågor?

Du har en allmän fråga, en fråga om din beställning, vill kritisera eller bara berätta din åsikt? Vi hjälper dig gärna på tyska och engelska.

Personuppgifter

Jag har en fråga..

Välj ett alternativ

Välj ett kontaktalternativ

Välj ett alternativ

Perioden du anger är ogiltig. Korrigera tiderna.

Klocka

Klocka

Genom att skicka in formuläret samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

+500 märken
2-års ångerrätt
Snabb leverans
Gratis retur
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar